Lån

Hos oss på Betalningsanmärkning Lån kan har du möjlighet att låna pengar till oförutsedda kostnader, en semesterresa eller något annat. Vi gör det möjligt att ta ett lån på max 400 000 kronor utan säkerhet i upp till 15 år. Våra villkor gör gällande att du kan lösa lånet när det passar dig, utan någon som helst extra kostnad. Vi erbjuder ett så kallat annuitetslån, där du betalar tillbaka ett förutbestämt belopp varje månad. Storleken på krediten, räntan och hur lång återbetalningstid du valt avgör månadsbeloppet.

Hos oss behöver du inte vänta på ett lånelöfte

När du väljer att låna pengar hos oss tillämpar vi en individuell räntesättning. Det innebär att dina ekonomiska förutsättningar ligger till grund för låneräntan. Söker du ett lån utan UC? Vi gör alltid en kreditkontroll, du har dock möjlighet att låna även om du har en betalningsanmärkning. Vi meddelar dig din individuella ränta så fort du ditt ärende beviljats. Hos oss kan du ansöka tillsammans med din sambo, make eller maka, det är ett förfarande som ofta används av kunder som vill kunna låna högre summor.

Vi låter dig samla lån

Hos oss erbjuds du fördelaktiga villkor och vi kan samla alla dina krediter, även om du tagit tidigare lån utan UC. Att ansöka om lån hos oss är enkelt:

  • Du kontaktar oss för en ansökan
  • När du blivit godkänd skickar vi ett avtal som signeras med BankId eller Mobilt BankID
  • Efter din signering får du lånet på ditt konto inom två arbetsdagar

Lån med låg ränta

Vi gör det enkelt för dig att låna i enlighet med dina förutsättningar och ger dig möjlighet att samla lån för att sänka dina månadskostnader. Hos oss kan du teckna en försäkring som täcker ditt månadsbelopp i upp till 12 månader vid långvarig sjukskrivning eller arbetslöshet. Försäkringen gäller även vid dödsfall, i händelse av ett sådant skrivs hela den återstående skulden av. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få ett lån med bra villkor. Våra medarbetare är tillgängliga och svarar gärna på dina eventuella funderingar.