Kredit

Vi på Betalningsanmärkning Lån gör det möjligt för dig att låna pengar till det du vill. Vår kredit online kan nyttjas även av den som har en betalningsanmärkning. Andra fördelar med vår tjänst är att du inte behöver någon säkerhet och när du bestämmer dig för att lösa lånet sker det helt kostnadsfritt. Kreditgränsen ligger på mellan 10 000 och 150 000 kronor. När krediten beviljats avgör du på egen hand när det är dags att föra över pengarna till ditt bankkonto.

Ett privatlån med individuell räntesättning

Hos oss får du en räntesats som anpassas efter dina förutsättningar. För den som inte har någon betalningsanmärkning ligger räntesatsen för ett kreditlån på 4,95 % – 21,95 %. För den som har en betalningsanmärkning är det möjligt att låna med en räntesats på 12 % – 19 %. Vi tar alltid en kreditupplysning för att bedöma dina möjligheter att betala tillbaka lånet. Om du söker en kredit utan uc kan det vara bra att veta att vi bedömer varje fall individuellt och att vi värdesätter din nuvarande betalningsförmåga mer än din tidigare ekonomiska historik.

Kredit online med kreditskydd

Vi erbjuder inte kredit utan uc, men hjälper ofta kunder som har svårt att få lån hos banker. Att ansöka om kredit är enkelt:

  • Kontakta oss för ett ansökningsformulär
  • När din kredit beviljats får du ett avtal som signeras med BankID eller Mobilt BankID
  • Krediten är därefter tillgänglig inom cirka 2-4 bankdagar

Vi erbjuder kostnadsfritt kreditskydd

Vi erbjuder ett kostnadsfritt kreditskydd under tre månader. Försäkringen täcker dina månadsbelopp i upp till tolv månader om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven. Den underlättar för anhöriga då den täcker hela beloppet vid dödsfall. Vi vill göra det enkelt att låna och vår kredit online har mycket fördelaktiga lånepriser. Förutom att erbjuda lån och kredit kan vi hjälpa dig som vill samla dina lån. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss, våra medarbetare är tillgängliga för att svara på dina eventuella frågor om våra olika lösningar.