Om oss

Finanstjänster ska vara enkla och moderna

Sedan 1983 har Avida Finans AB erbjudit tjänster och finansiella lösningar för såväl företag som privatpersoner i Sverige, Finland och Norge. Avida är ett kreditmarknadsbolag med runt 100 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm med filialer i både Helsingfors och Oslo. Vi har tillstånd från Finansinspektionen att handha finansiell verksamhet som exempelvis olika typer av lån. Precis som alla andra kreditmarknadsbolag och svenska banker går vi under reglerna som statens insättningsgaranti omfattar. Vi erbjuder både privata konsumenter och företag finanstjänster genom okomplicerade och moderna lösningar.

Erfarenhet och kundfokus

Med ett gediget och uppdaterat teknikkunnande, och genom att tänka innovativt, vill vi på Avida Finans AB göra våra kunder nöjda. Vi har rutinerade, engagerade och kompetenta medarbetare som alltid sätter kunden i fokus. Du som kund ska aldrig känna tveksamhet inför att höra av dig till oss. Oavsett vad det gäller så ska du känna att du blir bemött med respekt.

Betalningsanmärkningar inget problem

De flesta har nog någon gång i livet råkat ut för omständigheter som gör att pengarna helt enkelt inte räcker till. Hos oss så kan du få hjälp även om du har betalningsanmärkningar. Du kan ansöka online om kredit och sedan ta ut beloppet när det passar, du behöver inte ta ut hela beloppet samtidigt.

Du betalar endast ränta för det belopp du utnyttjat. Det kan vara ett sätt att samla dyra krediter och lån.